Mbanggula Tahun 95-an

oleh -282 views

Tahun 95-an umurku 3 tahun. Soboku mung tunggu bok ngenteni simbah sing apike rangadubilah.

Mlakune jejeg, madep marep, sikile lurus ket awak mustakane. Topine sing apik koyo koboi seng ne sinetron-sinetron. Ora lali, kacamata irenge tansah diagem.

Jase sek rapi bar setlikanan, jan ora eneng tlekuane babar blas. Jam tangan lan kathok lipatan sek katon rapi banget pancen penak disawang. Sandale model Jawa kuno werno kuning tuo nambahi serasine tiyang iku.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *