Sek tak reteni, opo sing tak pikirke elek, urung tentu elek. Malah sewalike, iso dadi kui pitulungan. Aku dadi sadar, opo wae …

JOGJAPOST –  Wulan wingi aku sinau basa landa ne Jawa Timur. Telung sasi suwene aku sinau, tor yo reti dewe, sinaune ra …